syed's FotoPage

Archive]
Wednesday, 28-Apr-2010 06:13 Email | Share | | Bookmark
Besday Syarifah Aida Insyirah Yang Ke 3 tahun

 
 
 
View all 9 photos...


Monday, 7-Dec-2009 05:15 Email | Share | | Bookmark
Gambar Terbaru Homestay Sg Karang

 
 
 
View all 6 photos...


Tuesday, 1-Dec-2009 00:36 Email | Share | | Bookmark
Pelancaran Homestay Kuantan Sq Karang

 
 
 
View all 12 photos...
Setelah berpenat lelah menyiapkan homestay ni, akhirnya homestay ni telah siap dan bersedia untuk disewa secara harian sebanyak RM 180/semalam (Isnin-Jumaat) RM 200 (Sabtu-Ahad). Homestay ni terletak di Sg karang, berhampiran dengan pantai . Homestay ni mempunyai 3 bilik tidur dan 2 bilik air. Kelengkapan yang disediakan ialah TV,ASTRO,PETI AIS, AIR COND DI RUANG TAMU DAN 2 BILIK TIDUR,WATER HEATER,SOFA ,SEJADAH. SIla layan gambar homestay ni....sesapa nak booking bleh call 0139432288(Syed)


Wednesday, 9-Sep-2009 01:28 Email | Share | | Bookmark
Bibik dah balik

 
 
 
View all 6 photos...
5 sept 2009 aku ke klia hantar bibik aini. .Fligt kul 1.55 pm. so..kebetulan wife aku ada kelas kat UPM serdang kul 8 pagi hingga 10 pagi.. . so sempatla lepas kelas hantar ibik aini ke airport. So aku cadang nak bertolak dari rumah kul 4.30 lepas sahur..bleh drive slow2.... Tapi kul 5.30 pagi baru terjaga...kelam kabut kemas barang2 ...sempat teguk air segelas je....apa lagi ..atas highway pecut 180-200 km/j.. . nasib baik sempat sampai UPM kul 7.45 pagi.
Masa bibik aini dah nak berlepas...haziq dah sedih..menangis tak bagi bibik balik. Nak buat camnerkan...kontrak dah abis, dia pun ada keluarga dia disana...


Friday, 21-Aug-2009 06:54 Email | Share | | Bookmark
Anniversary yang ke - 5

 
 
 
View all 4 photos...
Hari 21 Ogos 2009 aku dikejutkan dengan kek ada atas meja aku, aku ingatkan pihak pentadbiran bagi kek besday, tapi aku kira2 hari, besday aku lambat lagi... rupa-rupanyer wife aku buat surprise hantar kat opis aku sempena anniversary yang ke - 5 . Memang surprise tahap gaban la ni...,sebab seblom ni tak pernah ada hantar pun..mungkin 5 tahun lagi adaplak surprise anniversary ke - 10 kot..heheh, yela kalau tiap-tiap tahun, tak surprise..sebab dah tahu.... kejap je dah 5 tahun kawin, rase cam baru je lagi. tak sedar anak dah 2 orang. Umur plak dah cecah 31 tahun. Kejap betul masa berlalu....
Citer pasal cupcakes ni, punya ramai yang berminat kat cupcakes ni sampai ada yang ambik no tel tokey buat cupcakes . sure kaya la tokey ni...hehehe


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net